Belegde broodjes en catering laten leveren in Kortrijk Xpo

Belegde broodjes en catering laten leveren in Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo is één van de grootste beurscomplexen in de Benelux. Tijdens een lange dag op de beurs is een goede maaltijd natuurlijk onontbeerlijk!

Belegde broodjes en catering laten leveren in Kortrijk Xpo - Noen broodjeszaak

Bestel belegde broodjes of andere catering en laat leveren in Kortrijk Xpo

Neem je deel aan een beurs of expo in Kortrijk Xpo? Heb je zin in eens een andere lunch? Vertrouw dan op Noen voor de bereiding en levering van een heerlijke gevarieerde lunch ‘s middags!

Noen is een gezellige broodjeszaak gelegen Heule, deelgemeente van Kortrijk, gespecialiseerd in heerlijke lunches, zoals belegde broodjes, slaatjes, wraps, en andere lekkernijen.

Bij ons vind je alles wat je van een toonaangevende broodjeszaak verwacht … en méér. Elke bestelling werken wij met plezier en oog voor detail af. Of je nu in de zaak komt eten of catering wil laten leveren voor jouw evenement, zaak of beurs, wij voegen graag wat kleur toe aan je dag.

Onze Noen camionette komt jullie lunch graag leveren tot op de expo!

Zo kan jij zorgeloos genieten van een ontspannen dag in Kortrijk Xpo, zonder je zorgen te hoeven maken over jouw lunch!

Belegde broodjes en catering laten leveren in Kortrijk Xpo - Noen broodjeszaak

Met de groe(n)tjes van ons team!

Onze toppers van teamleden staan iedere dag klaar om jou een heerlijke lunch te bezorgen. Ze creëren, prepareren, smeren en serveren en zijn pas tevreden als jij 100% van je broodje of slaatje geniet!

Belegde broodjes en catering laten leveren in Kortrijk Xpo - Noen broodjeszaak

Bij Noen Broodjeszaak besteden we trouwens ook bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Zo maken we steeds al onze broodjes, slaatjes en andere lunches met verse ingrediënten en gezonde producten. Zo ben jij steeds zeker van een gezonde en evenwichtige lunch in Kortrijk Xpo!

Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Een goede maaltijd geeft je de energie om te genieten van een lange dag op de beurs. Dus, als je twijfelt over wat je moet eten, neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel eenvoudig online je heerlijk gezonde lunch!

Wij leveren jouw bestellingen helemaal gratis in Kortrijk Xpo vanaf €35!

Tussen ons uitgebreid en gevarieerd aanbod aan heerlijke broodjes, slaatjes, wraps en andere lunch opties zal zeker iets zitten waar je zin in hebt!

Heb je een specifieke vraag? Contacteer ons team gerust, of spring eens binnen in onze gezellige winkel in Heule!