Belegde broodjes, slaatjes en catering voor jouw evenement in Kortrijk en omgeving

Belegde broodjes, slaatjes en andere catering voor jouw evenement in Kortrijk en omgeving

Van babyborrel tot communie, huwelijk en pensioenfeest. Noen staat op alle belangrijke momenten van jouw leven klaar met heerlijke catering!

Bestel broodjes en andere catering voor jouw evenement bij Noen!

Ben je op zoek catering voor een evenement in de omgeving van Kortrijk? Dan ben je bij Noen aan het juiste adres.

Bij de organisatie van een feest komt heel wat kijken. Of het nu gaat om een babyborrel, communiefeest, trouwfeest, bedrijfsfeesten of ander evenement, je hebt ongetwijfeld je handen meer dan vol met het regelen van alle details.

Vertrouw op Noen voor de catering, zo heb jij alvast één ding minder om je zorgen over te maken! Onze toppers van teamleden staan elke dag klaar om een heerlijke lunch of andere lekkernijen te bezorgen voor jouw evenement. Ze creëren, prepareren, smeren en serveren en zijn pas tevreden als jouw gasten 100% van hun broodje, slaatje of andere lunch genieten.

Onze team van enthousiaste medewerkers helpt je graag met heerlijke hapjes, broodjes, maaltijden of snacks op maat van het thema en aantal verwachte gasten op jouw evenement. Jij bestelt heel eenvoudig online op onze website, in onze winkel of via telefoon/email, en onze medewerkers gaan aan de slag met de (voor)bereiding. De dag van je evenement bezorgen we je bestelling dan op locatie, of je komt ze gewoon ophalen in onze gezellige broodjeszaak in Heule!

Neem je deel aan een beurs of expo in Kortrijk Xpo? Ook daar kunnen we jouw broodjes en andere lunch leveren! Lees hier meer.

Belegde broodjes, slaatjes en catering voor jouw evenement in Kortrijk en omgeving - Noen Broodjeszaak

Noen Broodjeszaak – Broodjes in Kortrijk en omgeving

Bij Noen vind je alles wat je van een toonaangevende broodjeszaak verwacht … en méér. Elke bestelling werken wij met plezier en oog voor detail af. Of je nu in de zaak komt eten of catering wil laten leveren voor jouw evenement, wij voegen graag wat kleur toe aan je dag.

Zo kan jij zorgeloos genieten van een ontspannen evenement!

Met de groe(n)tjes van ons team!

Belegde broodjes, slaatjes en catering voor jouw evenement in Kortrijk en omgeving - Noen Broodjeszaak

Catering voor jouw huwelijksfeest in Kortrijk en omgeving

Op een spetterend huwelijksfeest kan geweldige catering natuurlijk niet ontbreken.

Bij Noen hebben we ervaring met huwelijksfeesten en alles wat daar bij komt kijken. Van luxe belegde broodjes tot een heerlijk diner en dessert buffet – we doen er alles aan om jouw gasten een absoluut wow-gevoel te geven, en jullie speciale dag net dat tikkeltje specialer te maken!

Contacteer ons gerust om samen de mogelijkheden voor jullie trouwfeest te bespreken!

Catering voor jouw babyborrel in Kortrijk en omgevingen

Een babyborrel of doopfeest is een prachtig moment om samen met familie en vrienden de komst van een nieuw familielid te vieren. En uiteraard hoort hier een lekker hapje en tapje bij!

Bij Noen helpen we je met veel passie en goesting zodat je gasten niets te kort komen op deze speciale dag. Volledig in het thema van jullie babyborrel verzorgen we alle catering, van hapjes tot drankjes en volledige maaltijden!

Of jullie nu een receptie organiseren, een walking dinner of uitgebreid diner, ons Noen team staat zoals steeds enthousiast klaar met een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan lekkernijen.

Zo kan jij 100% genieten van dit speciale moment samen met de mensen die je graag ziet!

Belegde broodjes, slaatjes en catering voor jouw evenement in Kortrijk en omgeving - Noen Broodjeszaak

Catering voor jouw communiefeest of lentefeest in Kortrijk en omgeving

Jouw communie is een mijlpaal in je leven, eentje die geviert moet worden met een groot feest!

Op zo’n moment mag lekkere catering natuurlijk ook niet ontbreken. Toevallig is dat nu juist onze specialiteit bij Noen: jouw speciale dag nóg specialer maken met heerlijke broodjes, snacks en ander lekkers!

Vertrouw op ons enthusiast team en een uitgebreide cateringaanbod, helemaal in het thema van jouw communiefeest of lentefeest!

Catering voor jouw verjaardagsfeest in Kortrijk en omgeving

Of je nu 8 jaar oud wordt, 18 jaar of 68 jaar, je verjaardag vieren blijft gewoon leuk.

Ben je dit jaar op zoek naar iets speciaal, of mis je wat inspiratie en/of tijd om zelf iets lekker te voorzien voor je gasten? Laat ons de catering voor jouw verjaardagsfeest eens verzorgen!

Volledig in het thema van jouw feest natuurlijk; of je nu een fijn kinderfeestje organiseert voor jouw 6-jarige spruit, of groot feest met jouw familie en vrienden voor de verjaardag van je grootvader. Voor ieder wat wils!

Belegde broodjes, slaatjes en catering voor jouw evenement in Kortrijk en omgeving - Noen Broodjeszaak

Bekijk ons aanbod aan evenement catering of contacteer ons

Benieuwd naar de opties? Bekijk dan snel ons uitgebreid en gevarieerd aanbod aan heerlijke broodjes, slaatjes, wraps en andere catering voor jouw evenement!

Heb je een specifieke vraag of ben je op zoek naar net dat tikkeltje extra? Contacteer ons team gerust, of spring eens binnen in onze gezellige winkel in Heule!