056 35 35 12

info@noen.be

Met de groe(n)tjes van ons team

Deze toppers staan elke dag klaar om jou een heerlijke lunch te bezorgen. Ze creƫren, prepareren, smeren en serveren en zijn pas tevreden als jij 100% van je broodje of slaatje geniet!

Hoe kunnen we jou vandaag verrassen?

divider-services1200

Miet Vanhaesebrouck

23 februari 1987 uit Heule


Als oprichtster en bezieler van Noen staat Miet met veel enthousiasme voor iedereen klaar. Constant op zoek naar verandering, vernieuwing en verfijning.


Lievelingsgerecht bij Noen: wrap Griekse godin.

Pauline Van Overberghe

12 juni 1993 uit Lendelede


Pauline heeft ondertussen haar plaatsje gevonden bij Noen. Ze is reuze creatief en zorgt mee voor de positieve flow. Ze komt altijd werken met haar fiets die ze liefkozend haar tankje noemt. Moedig haar maar aan als je haar ziet.


Lievelingsgerechtje bij Noen: focaccia

Floris Dorme

9 juni 1982 uit Heule


Medeoprichter, huiskok en manusje van alles. Floris staat zijn mannetje (of probeert dat toch) tussen een voor de rest volledige vrouwencrew. Hij is er altijd als eerste 's morgens en als laatste 's avonds.


Lievelingsgerechtje bij Noen: Flomie

Cinthy Decoopman

24 oktober 1972 uit Lendelede


Cinthy zie je enkel op zaterdag in de zaal en achter de broodjesbar. Je zal ze echter nooit ergens zien stilstaan. Hoewel misschien wel als het is om van haar zaterdagse Picon te nippen.


Lievelingsgerechtje bij Noen: salade geitenblokje

Evelien Knockaert

27 mei 1986 uit Heule


Evelien woont op amper 100 meter van Noen. Ze kent als geen ander het klappen van de zweep. Haar werk als ons social media verantwoordelijke zal je al menigmaal geliked hebben. #noen_heule


Lievelingsgerechtje bij Noen: wrap ridderkost

Bart Huysentruyt

15 december 1956 uit Heule


Bart is onze man op de baan en brengt Noen tot in de bedrijven. Hij kan perfect zeggen op welke locaties er nog lege broodjesschalen staan, kent alle wegen, bedrijven en ongelooflijk veel mensen. Hij is de schoonvader van ons Evelien. Bart is soms wel een beetje verstrooid. Als er nog een bril op uw receptie ligt, bel ons gerust! 056/35.35.12


Lievelingsgerechtje bij Noen: spaghetti

Tine Devolder

27 februari 1982 uit Heule


Met Tine erbij kan er al eens gelachen worden. Ze kent het reilen en zeilen bij Noen perfect. Ze legt voor iedereen de lat hoger om een glanzend en glimmend Noeninterieur aan te houden. Na het harde labeur heeft ze nog genoeg energie om haar wandelschoenen aan te trekken. Toeter als je haar ziet!


Lievelingsgerechtje bij Noen: salade geitenkaas